Magánszemélyek

Magánszemélyek


Számlavezetés

Szeretné pénzügyeit kényelmesen, biztonságosan és áttekinthetően kezelni? Ha igen, akkor az OTP Banka lakossági számlacsomagja megfelel az Ön igényeinek. A számla az OTP Banka bármelyik bankfiókjában hozzáférhető, függetlenül attól, hogy a számla melyik fiókban került megnyitásra. 
Ha Ön szlovák állampolgár, vagy külföldi lakos és már betöltötte a 18. életévét, akkor bármelyik fiókban megnyithatja a folyószámlát. A folyószámlája segítségével további szolgáltatásokat vehet igénybe, amelyek együttesen kielégítik az Ön legigényesebb banki szükségleteit. Válassza a standard OTP Kontót, vagy a számlához kapcsolódó OTP Konto BASE, PLUS vagy MAX szolgáltatáscsomag bármelyikét. 
Még csak 0-26 éves vagy? Az OTP Ready Konto speciális számlát a Te számodra alakítottuk ki! Nincs szükség minimális betétre, és nem kell havidíjat fizetni! Használd ki az OTP Ready előnyeit! 


Bankkártyák

OTP bankkártyájával szükség szerint bármikor kényelmesen hozzáférhet pénzéhez anélkül, hogy fel kellene keresnie bankfiókunkat. 


OTPdirekt

Az OTPdirekt segítségével éjjel-nappal, kényelmesen, biztonságosan, az Ön számára legkönnyebben elérhető elektronikus csatornán - telefonon, mobiltelefonon, interneten - intézheti bankügyeit. 
  
  
  
  Keresés az oldalon:Ügyfélszolgálat - call centrum: 0850 111 222 (külföldről: +421 25 72 05 080)

© 2010 OTP Bank   |
Web Site Design, s.r.o.